Sezoni 1 – Episodi 5

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Dolores, William dhe Logan arrijnë në Pariah, një qytet i ndërtuar nga rrënimi dhe shkeljet e rregullave dhe rekrutohen për një mision të rrezikshëm. Njeriu në të zeza takon një aleat të papritur në kërkim për të zhbllokuar labirintin.