Sezoni 1 – Episodi 4

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Logani tallet me Uilliam për shkak se mori Doloresin në një gjueti, ndërkohë në Teresa merr hetimin në dorë pasi mendon se Bernardi dhe Elsa po i fshehin diçka dhe shkon të takojë Fordin. Burri me të Zeza vazhdon kërkimet e tij për Labirintin dhe do të lirojë nga burgu Hektorin, në këmbim të një historie.