Sezoni 1 – Episodi 3

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Elsi dhe Stubbs kërkojnë një të humbur. Tedi ka një histori të re. Bernard heton origjinën e çmendurisë dhe haluçinacioneve brenda bartësve.