Saw VI (2009)

Loading...

Saw VI (2009)

6498
90 min
Viti: 2009 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Agjenti Special Strahm ka vdekur dhe Dedektivi Hofman del në pah që është pasuesi i pasfiduar i trashëgimisë së Xhigso. Megjithatë, kur FBI-ja i afrohet Hofmanit, ai është i detyruar të vërë në lëvizje një lojë, dhe plani i madh i Xhigso më në fund kuptohet.