Saw 3D: The Final Chapter (2010)

Loading...

Saw 3D: The Final Chapter (2010)

6591
90 min
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Ndërkohë që një betejë vdekjeprurëse po shpërthen për trashëgiminë brutale të Xhigsos, një grup mbijetuesish të Xhigsos mblidhet së bashku për të kërkuar mbështetjen e gurus dhe bashkëmbijetuesit Bobi Dagen, një njeri sekretet e errëta të të cilit do të lëshojnë një valë të re terrori. SAW VII sjell lojrat e tmerrshme të Xhigsos në jetë si asnjëherë më parë