Santa’s Slay (2005)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Santa’s Slay (2005)

3184
Viti: 2005 Cilësia: HD

Përshkrimi

Babagjyshi në të vërtetë është një përbindësh që humbi një bast me një ëngjëll dhe detyrohet të shpërndajë dhurata dhe lumturi për një mijë vjetë. Pas një mijë vitesh, kur basti ka përfunduar, ai i rikthehet veprave të tija të temrrshme.