Rocky Handsome (2016)

Loading...

Rocky Handsome (2016)

8283
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kur një mafie droge rrëmben një vajzë 8-vjeçare, Kabir Ahlauati del në një mision për të gjetur rrëmbyesit dhe për ta shpëtuar vajzën nga rreziqet që i kanosen.