Righteous Kill (2008)

Loading...

Righteous Kill (2008)

4608
101 minuta
Viti: 2008 Cilësia: HD

Përshkrimi

Dy detektivë veteran në Nju Jork City punojnë ne një çështje për kapjen e disa kriminelëve që kishin kryer një seri vrasjesh dhe që kishin arritur t’i shpëtojnë drejtësisë.