The Ridiculous 6 (2015)

Loading...

The Ridiculous 6 (2015)

8096
119 minuta
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Filmi i shkruar nga Tim Herlihy në bashkëpunim me Adam Sandler dhe drejtuar nga Frank Coraci, tregon historinë e Tommy "Thika e Bardhë" Stockburn, i cili merr një udhëtim me pesë vëllezërit e tij (që nuk e dinte se i kishte) për të shpëtuar babanë e jashtëligjshëm që ishte rrëmbyer...