Resident Evil: Extinction (2007)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Resident Evil: Extinction (2007)

0
Viti: Cilësia:
 • kosta forlife

  E keni ngatrru .. keni hedh film t gabum rregullojeni

 • Cilin film kemi hedhur se ne na del ok?

 • kosta forlife

  Jo m filmi del po keni hedhur resident evil te 2002 dy her .. Ky esht 1 .. Ndersa te figura dhe te pershkrimi del resident evil 3 ..

 • Ky eshte treshi.

 • Agim

  Kur do del pjesa 4 ?

 • kosta forlife

  Hape filim n playerin kryesor hape dhe trailerin n youtube ..

 • Erxhis

  Ne rregull eshte filmi. Eshte filmi i 3-t po hapjen e ka njesoj si filmj i pare. Shiko vazhdimin.

 • Pyetje/Pergjigje

  I [email protected]:disqus
  Ju jeni duke gabuar !!!
  Ky eshte treshi !!!
  Dhe tutorialin qe esht ne YouTube esht njesoj shife filmin me vemendje dhe do e kuptosh 🙂
  Dhe Filma24.TV asnjeher nuk kan gabuar
  Ky eshte treshi
  E kam pa dhe neper website te tjera qe ky esht treshi
  Shum faleminderit prej jush Filma24.TV qe po i ktheni ne titra shqip !!

  Agim 4 ka dal por do e hedhin se shpejti se duan shum qe ta perkthej ky esht mendimi im !!!

  4 , 5 Jan hedhur dhe mbase po e perkthejn ne shqip !!!
  6 Do dali ne internet ne Janar 27 !!!

  Kalofshit bukur !!!

  Respekt !

 • Pyetje/Pergjigje

  Pershendetje @disqus_1oPkBxdJsB:disqus
  4 dhe 5 kan dal por @filma24:disqus jan duke i titruar ne shqip kshu mendoj un !!
  Gjithashtu 6 do hidhet ne internet ne : 27 Janar
  Kalofsh Bukur !

 • Pyetje/Pergjigje

  Pershendetje @kostaforlife:disqus
  Jeni duke gabu sepse ky eshte treshi !!!!
  Pash dhe tutorialin ne YouTube dhe eshte njesoj !!
  Kam par dhe ne website te tjera qe ky eshte treshi !!
  Kalofsh Bukur !!

 • Valdet

  Të lutem a mundeni të më tregoni se kur del pjesa e 4 e Resident Evil?

 • Valdet

  a po ma kthen

 • Valdet

  o ti dost kur del 4

 • Pershendetje @disqus_MA3M8MJ6Qw:disqus
  Pjesa e 4 do dali se shpejti nuk e dim se kur , por vetem @filma24:disqus mund ta di se kur del ne Filma24.TV ,,, Gjithashtu do dali dhe 5 sepse 4 – 5 kan dal 🙂
  6 Del ne internet ne : 27 Janar !! 🙂
  Kalofshit Bukur !!!