Resident Evil: Apocalypse (2004)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Resident Evil: Apocalypse (2004)

1951
Viti: 2004 Cilësia: HD

Përshkrimi

Alis zgjohet në qytetin Rakun, duke zbuluar se ai është infestuar me zombi dhe përbindësha. Me ndihmën e Xhill Valentajn dhe Karlos Olivera, ajo duhet të gjejë një dalje nga qyteti para se ai të shkatërrohet nga një predhë bërthamore.