Resident Evil: Afterlife (2010)

Loading...

Resident Evil: Afterlife (2010)

5239
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Në një botë të shkatërruar nga një virus që i kthen viktimat e tij në të pavdekshëm, Alisa (Milla Jovovich) vazhdon udhëtimin e saj për të gjetur të mbijetuar dhe për t’i çuar në një vend të sigurt. Beteja e saj vdekjeprurëse me Korporatën Ombrella arrin në lartësi të reja, por Alisa merr një ndihmë të papritur nga një mikeshë e vjetër. Një e dhënë e re që premton një parajsë të sigurt nga të pavdekshmit i çon në Los Anxheles. Por kur arrijnë atje, qyteti është i përmbytur nga të pavdekshmit dhe Alisa së bashku me shokët e saj janë një hap drejt një kurthi vdekjeprurës