[REC] 4: Apocalypse (2014)

Loading...

[REC] 4: Apocalypse (2014)

8713
95 minuta
Viti: 2014 Cilësia: Blu-ray

Përshkrimi

Reporterja televizive Anxhela, shpëtohet nga ndërtesa dhe dërgohet në anije naftëmbajtëse për t'u ekzaminuar. Por është e panjohur për ushtarët nëse ajo mbart farën e një virusi misterioz demonik.