Rampage (2018)

Loading...

Rampage (2018)

1313
Viti: 2018 Cilësia: Kamer IMDb: 6.5

Kur tre kafshë të ndryshme infektohen me një patogjen të rrezikshëm, një primatolog dhe një gjenetist bashkohen që t'i ndalojnë të shkatërrojnë qytetin e Çikagos.