Prem Ratan Dhan Payo (2015)

Loading...

Prem Ratan Dhan Payo (2015)

13192
Viti: 2015 Cilësia: DVD

Përshkrimi

Princi i ashpër dhe kokëfort i Pritampurit, ndërsa po shërohej nga një atentat që iu bë katër ditë para kurorzimit, zëvendësohet nga një person i ngjashëm zemër mirë...