Planet Single (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Planet Single (2016)

4365
136 minuta
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një vajzë bën marrëveshje me një prezantues të famshëm të një shfaqjeje televizive dhe do t'i tregojë atij për takimet që ajo bën me disa persona të njohur nga interneti, por gjërat do të marrin një kthesë kur ajo bie në dashuri.