Phantom Thread (2017)

Loading...


Loading...

Phantom Thread (2017)

277
Viti: 2017 Cilësia: DVD

Përshkrimi

Londër, 1950. Rejnolds Udkok është një rrobaqepës i njohur, jeta e bezdisshme e të cilit ndërpritet nga Alma, një grua e re, me vullnet të fortë, e cila bëhet frymëzimi dhe e dashura e tij.