Peppermint (2018)

Loading...

Peppermint (2018)

176
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Një histori hakmarrje e përqendruar tek një nëne e re që përplaset me armiqtë që ia vodhën jetën e burrit dhe fëmijës se saj ajo do ju shmanget autoriteteve duke kërkuar drejtësi në vete. Filmi do shfaqet në kinema me datën 7 Shtator 2018