Paddington 2 (2017)

Loading...

Paddington 2 (2017)

304
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Ariu Pedington jeton ne Londer ne nje familje shume te lumtur dhe ka shoke shume njerez. Por, jo te gjithe jane aq te drejte e zemermire si ai. Pedington do perballet me shume aventura qe e bejne te takoje njerez te rinj.