Pacific Rim: Uprising (2018)

Loading...

Pacific Rim: Uprising (2018)

682
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Xheik Pentekost, djali i Staker Pentekost bashkohet me Mako Morin për të drejtuar një brez të ri pilotësh Jegerash, duke u munduar të shpëtojnë edhe një herë botën nga Kaixhutë dhe armiqtë e tjerë.