Overdrive (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Overdrive (2017)

320
93 minuta
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një kriminel famëkeq detyron dy hajdutët më legjendarë të makinave të bëjnë një vjedhje tepër të rrezikshme për të fituar lirinë e tyre. Së bashku me dy vajzat, ekipi ka një javë kohë të realizojë grabitjen më të madhe ose rrezikojnë të humbasin gjithçka, përfshirë dhe jetën e tyre.