Ouija: Origin of Evil (2016)

Loading...

Ouija: Origin of Evil (2016)

8696
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Në Los Anxhelesin e vitit 1965, një grua dhe dy vajzat e saj shtojnë diçka të re në lojën e tyre të manipulimit, por pa kuptuar se kanë ftuar një shpirt në shtëpinë e tyre. Me ndihmën e një prifti, ata do përpiqen të çlirojnë vajzën më të vogël e cila është pushtuar nga shpirti.