The Ottoman Lieutenant (2017)

Loading...

The Ottoman Lieutenant (2017)

3588
106 min
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Togeri osman flet për historinë e dashurisë midis një infermiereje amerikane idealiste dhe një oficeri turk gjatë Luftës së Parë Botërore.