Nymphomaniac: Vol. II (2013) +18

Loading...

Nymphomaniac: Vol. II (2013) +18

14321
123 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 6.7

KUJDES : FILMI NDALOHET RREPTESISHT PËR SHIKUES TË MOSHES NËN 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE, NUDITET, SKENA GROTESKE, TEMA TË RËNDA! - Vazhdimi i rrëfimit të jetës seksuale të nimfomanes Xho duke kujtuar anët e errëta të fëmijërisë së saj, fiksimeve dhe se çfarë e çoi deri në gjendjen që e gjeti Seligmani.