Northern Limit Line (2015)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Northern Limit Line (2015)

5159
130 min
Viti: 2015 Cilësia: HD

Përshkrimi

"Ky film është i bazuar në përplasjen detare të vërtetë ndërmjet Koresë së veriut dhe jugut pranë kufirit të veriut në detin e verdhë gjatë kupës botërore të 2002, Kore-Japoni"