Never Back Down 2: The Beatdown (2011)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Never Back Down 2: The Beatdown (2011)

3198
Viti: 2011 Cilësia: HD

Përshkrimi

Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen së bashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.

  • dehar dehar

    flm per postimin e filmit.Jeni nr 1 brw

  • Endrit

    film i mir, po komentimi shum i dopt ,rregullojeni!

  • Alex

    Filmi perfekt por nuk e keni perkthyer si duhet!