Moulin Rouge! (2001)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Moulin Rouge! (2001)

2414
Viti: 2001 Cilësia: HD

Përshkrimi

Christian, një shkrimtar i varfër, shkon ne Paris ne vitin 1899 dhe, shkon ne Moulin Rouge, dashurohet me Satinen, një grua e bukur, qe ekspozohet ne lokal. Pas një keqkuptimi Satina mendon se ai është duka i Monroth. Christian punësohet që të shkruaje një shfaqje ku si protagoniste kryesore do jete Satina.