Minutes Past Midnight (2016)

Loading...

Minutes Past Midnight (2016)

3287
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Kur troket mesnata, të gjitha qëniet e terrorit pushtojnë Tokën, Demonët, kanibalët, vrasësit, fantazmat dhe monstrat lëvizin nëpër këto përralla të mbizakonshme, fantastike dhe të frikshme..