The Man from Earth (2007)

Loading...

The Man from Earth (2007)

5253
87 min
Viti: 2007 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një festë lamtumire për Profesor Xhon Oldman papritur shndërrohet në një pyetësor,pasi akademiku i dalë në pension u rrëfen kolegëve të tij se ai nuk plaket kurrë dhe ka udhëtuar në tokë për rreth 14000 vite.