Love (2015)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Love (2015)

10827
Viti: 2015 Cilësia: HD

Përshkrimi

Mërfi është një amerikan që jeton në Paris i cili përfshihet në një marrëdhënie emocionalisht dhe seksualisht të ndezur me një vajzë të paqëndrueshme, Elektrën. Të pavetëdijshmë se si do të ndikojë në marrëdhënien e tyre, ftojnë fqinjen e tyre në shtrat me ta…