London Paris New York (2012)

Loading...

London Paris New York (2012)

4221
100 min
Viti: 2012 Cilësia: HD

Përshkrimi

Nikhili dhe Lalitha janë karaktere krejtësisht të kundërta dhe tërhiqen shumë me njeri-tjetrin, pavarësisht kësaj, ose ndoshta pikërisht prej kësaj. Ndiqni udhëtimin e tyre ndërsa takohen në Londër, Paris dhe New York për një natë në çdo qytet.