Little Thirteen (2012) +18

Loading...

Little Thirteen (2012) +18

259
Viti: 2012 Cilësia: HD

Përshkrimi

Jeta e adoleshentëve, e shfaqur sipas drejtimeve të ndryshme sociale. Për ta, seksualiteti ka zëvendësuar dashurinë dhe kjo ka çuar në një nënvlerësim të emocioneve.