The Last Rescue (2015)

Loading...

The Last Rescue (2015)

10956
107 minuta
Viti: 2015 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Lufta e II-të Botërore: Direkt pas 'Ditës D', tre ushtarë amerikanë dhe dy infermiere të ushtrisë janë bllokuar në kufijtë e armiqve. Ata marrin një oficer gjermanë të gradës së lartë si të burgosurin e tyre dhe përpiqen të organizojnë një arratisje.