Kill’em All (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Kill’em All (2017)

2772
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Historia e një shqiptari, babai i të cilit u vra nga serbët dhe hakmarrja e tij e vonuar. Suzana, një infermiere e përfshirë papritmas në një vrasje masive, merret në pyetje.