Kingsman: The Golden Circle (2017)

Loading...

Loading...

Kingsman: The Golden Circle (2017)

479
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në Mbretërinë e Bashkuar. Këto dy organizata elitë ndërkombëtare duhet të bashkohen për të mposhtur armikun e përbashkët.