Johnny English Strikes Again (2018)

Loading...

Johnny English Strikes Again (2018)

315
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb:

Pasi një sulm kibernetik zbulon identitetin e tërë agjentëve të fshehtë në Britani, Xhoni English detyrohet të largohet nga pensioni dhe të gjej kriminelin përgjegjës. Vini re: Data e lëshimit të filmit Johnny English Strikes Again është caktuar për në 10 Tetor 2018!