I.D. (1995)

Loading...

I.D. (1995)

2588
107 min
Viti: 1995 Cilësia: HD

Përshkrimi

Katër policë infiltrohen në një bandë të huliganëve të futbollit me shpresën për të zbuluar liderët e tyre. Por për një nga katër policët, kufiri mes huliganizmit dhe punës bëhet i paqartë...