I Am Ali (2014)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

I Am Ali (2014)

6665
Viti: 2014 Cilësia: HD

Përshkrimi

Qasje si asnjëherë më parë në arkivin personal me ditare audio të Muhamed Alisë si dhe intervista dhe dëshmi nga rrethi familjar dhe shoqëror përdoren për të treguar historinë e jetës së legjendës