Home Again (2012)

Loading...

Home Again (2012)

262
104 min
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Disa të rinj xhamajkanë dëbohen nga vendet ku kanë emigruar dhe jetët e tyre të vështira ndërthuren në vendin e lindjes.