High & Low: The Movie 3 – Final Mission (2017)

Loading...

High & Low: The Movie 3 – Final Mission (2017)

204
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 8.2

Me qëllimin për të fshehur korrupsionin e qeverisë, grupi Kurju vijon me një plan për të shkatërruar një rrugë dhe për të ndërtuar një kazino. Për të ndaluar grupin Kurju, anëtarët e qytetit SWORD fillojnë të veprojnë.