Hercules (2014)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Hercules (2014)

9498
Viti: 2014 Cilësia: HD

Përshkrimi

Herkuli, biri i Zeusit, nuk është as njeri e as zot, dhe kjo shkaktoi vuajtje të mëdha. Duke u përballur me dymbëdhjetë legjendat e mundimeve, ai i ktheu kurrizin perëndive dhe për katërmbëdhjetë vjet ai gjeti vetëm beteja të përgjakshme. Në shoqërinë e pesë personave të ngjashëm, u bë një mercenar në shërbim të kujdo që ishte në nevojë...