Guernica (2016)

Loading...


Loading...

Guernica (2016)

6611
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Fatet e Henrit - një reporteri amerikan e cinik, i cili ka humbur shpirtin e tij dhe Terezës, një nga censoret Republikane, me detyrë për të mbikëqyrur lajmet që gazetarët mund të dërgojnë jashtë shtetit, kryqëzohen në Gerrnikë.