Green Street Hooligans 2 (2009)

Loading...

Green Street Hooligans 2 (2009)

7063
Viti: 2009 Cilësia: HD

Përshkrimi

Pas kulmit të "Green Street Hooligans", disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit më të shumtë në numër dhe më të mirë financuar të Milluollit.