Green Street 3: Never Back Down (2013)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Green Street 3: Never Back Down (2013)

10796
93 min
Viti: 2013 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një lider ultrasish kthehet përsëri në Green Street për hakmarrje pasi merr vesh që vëllai i tij i vogël është vrarë, por do mund të përballet ai me një lloj të ri huliganësh dhe a do ta gjejë vrasësin e vëllait?