Girls Trip (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Girls Trip (2017)

336
122 min
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Katër shoqe prej një jete takohen pas pesë vitesh në një festival vjetor në Nju Orlins. Të papriturat, rikthimet, shakatë, pijet, romancat dhe çmenduritë nuk kanë të sosur.