Ghost in the Shell (2017)

Loading...

Ghost in the Shell (2017)

6912
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Në një të ardhme ku ndarja mes robotëve dhe njerëzve është shumë e zbehtë, Majorja është një ushtare e përmirësuar kibernetikisht për të luftuar kriminelët më të rrezikshëm në botë.