Geostorm (2017)

Loading...

Loading...

Geostorm (2017)

510
Viti: 2017 Cilësia: HDRip

Përshkrimi

Kur rrjeti i satelitëve të projektuar për të kontrolluar klimën globale nis të sulmojë Tokën, do të kemi një luftë me kohën për të zbuluar rrezikun e vërtetë, përpara se stuhia të zhdukë nga faqja e dheut gjithçka dhe këdo.