Gangster Land (2017)

Loading...

Gangster Land (2017)

2232
133 min
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Historia e mafiozëve më të famshëm të Amerikës dhe rritja e tyre në pushtet. Ngritja e Al Kapones përmes syve të dorës së tij të djathtë, Xhek MkGurnit, një boksier i aftë, që joshet në mafien italiane pas vrasjes së njerkut së tij.