My Wife Is a Gangster 3 (2006)

Loading...

My Wife Is a Gangster 3 (2006)

3744
Viti: 2006 Cilësia: DVD IMDb: 6.4

"Gruaja ime është gangstere" : Kur Ariong, vajza një bosi triade në Hong Kong akuzohet për vrasjen e bosit të një triade kundërshtare, ajo shkon të fshihet në Kore. Atje ajo mbrohet dhe stërvitet nga besniku Gi-çul dhe skuadra e tij...