Gabbar is Back (2015)

Loading...

Gabbar is Back (2015)

8433
Viti: 2015 Cilësia: Blu-ray

Përshkrimi

Një njeri i brengosur merr ligjin në dorë kur fillon të rrëmbejë dhe të vrasë nëpunësit e korruptuar në administratën e Indisë.